Flexibel, Snel en Veilig

Opslag en overslag zijn belangrijke onderdelen binnenin het logistieke proces. Bij Pro-Max Transport & Logistiek bieden wij flexibele opslag en overslag diensten aan. Heeft u een tijdelijke opslaglocatie nodig voor uw goederen? Bij Pro-Max Transport & Logistiek zorgen wij ervoor dat uw goederen op de veilige en juiste manier opgeslagen worden in een van onze warehouses.  Ook kunnen wij overslag van transport voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en efficiënt getransporteerd wordt naar de volgende vervoersmiddel. Heeft u meerdere opdrachten en wilt u besparen in uw logistieke processen? Wij bieden voordelige logistieke totaaloplossingen aan.

20230416-DCSF3811
Opslag van goederen

Bent u opzoek naar opslaglocatie voor u goederen? Wij hebben alle kennis en ervaring binnenhuis om uw goederen veilig, snel en op het juiste manier op te slaan. Uw goederen worden in een van onze warehouses opgeslagen tot de dag van transport. Daarna zorgen wij ervoor dat uw goederen snel en veilig afgeleverd worden. . Bij Pro Max Transport en Logistiek maken wij geen onderscheidt tussen klein en groot opslag.

20230416-DCSF3891
Overslag van uw goederen

Moet u uw goederen van de ene transportmiddel naar het andere transportmiddel vervoeren? Wij hebben alle middelen in huis om uw overslag snel en efficiënt af te handelen. Wij halen uw goederen volgens de afgesproken tijd op en zorgen ervoor dat deze tijdig bij de volgende locatie veilig afgeleverd wordt.

20230416-DCSF3894
Onze voordelen

Bij Pro Max Transport en Logistiek bent u verzekerd van de juiste afhandeling van uw opdracht.

 • Snel en efficiënt
 • Juiste prijsstelling
 • Ruime werktijden
 • Zeer flexibel
 • Altijd oplossing op maat
 • Korte lijnen

Contactformulier

  Wij zullen spoedig reageren

  * Required

  Offerte voor opslag en overslag

  Heeft u vragen of wilt u een offerte voor een van onze diensten? Neem dan snel contact op via onze contactformulier of gebruik andere contactmogelijkheden via onze contactpagina. Bij Pro Max Transport & Logistiek geven wij altijd vrijblijvend advies en offerte op maat.

  Color Skin

  Header Style

  Nav Mode

  Layout

  Wide
  Boxed
  × Direct Contact