Pakketten

We zien een significante groei in zendingen van pakketten. Dit komt niet alleen door de groei van de economie, maar ook door de verschuiving van retail naar online shopping gedrag. Wij met ProMax Transport en Logistiek B.V. houden dan ook rekening met een blijvende groei van pakketzendingen en hebben ons wagenpark hierop afgestemd. Inmiddels hebben we jarenlang ervaring met het verplaatsen van pakketten. Daarbuiten behandelen we uw klant zoals we onze eigen klanten zouden behandelen, altijd met een glimlach.

Spoed leveringen

U herkent het vast wel, een zending die met spoed moet worden afgeleverd. Wij snappen dat dit erg belangrijk voor u kan zijn en staan dan ook 24/7 voor u klaar. Een concreet voorbeeld is dat wij altijd 1 of meer voertuigen standby hebben staan voor spoedleveringen. U belt, wij bezorgen.

Palletzendingen

ProMax Transport en Logistiek B.V. helpen u graag bij een vlotte en zorgeloze verplaatsing van grote volumes. Wij beschikken over meerdere vrachtwagens en tevens trekker/oplegger combinaties. Neem contact met ons op voor eventuele mogelijkheden en prijsindicaties.

Internationale zendingen

Heeft u pakketten of pallets die buiten Nederland moeten worden bezorgd? Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.